..jeg brukte 500 g. fra Odense,
et par eggehviter
litt brunt sukker.. mulig det var 100 gram
og finhakkede hasselnøtter. Kanskje 100 gram av dem også.
Røres godt sammen. Settes med to ts. på plater. Topp med svisker som har fått lov til å bade over natten i konjakk.
Hvis det er litt konjakk igjen så kan du helle den i marsipanrøren.
Inn i ovnen på 200° i 8-10 minutter.
Så kan du kalle dem
Mariannes Eksklusive i siste liten
for det var jeg som fant på å lage dem i går. De var veeeeldig gode i følge Helge. ;)
Ha en fin dag!
Tak for din hilsen - Hvorfor kan man ikke lægge smagsprøver op på nettet??? SURT :-(
SvarSlettJeg skulle gjerne lagt ut noen smaksprøver til deg! :)
SvarSlettGod Jul och Gott Nytt År önskar Janne o Lilly !
SvarSlettGod jul til deg Janne, og til alle som stikker innom!
SvarSlett